Ζευγάρι Αυστραλών ισχυρίζονται ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και η Μαρία Μαγδαληνή (Βίντεο)

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στην Αυστραλία, όπου «όσοι πιστοί προσέλθουν» μπορούν να συναντήσουν τον Ιησού Χριστό και τη Μαρία τη Μαγδαληνή στη φάρμα τους ή μπορούν να παρακολουθήσουν κάποια διάλεξη του Ιησού για την αφοσίωση στο Θεό και να προσφέρουν και το κατιτίς τους ως δωρεά. Ο 47χρονος, πρώην τεχνικός υπολογιστών με εξειδίκευση στο Διαδίκτυο, Αλαν Τζον Μίλερ, ισχυρίζεται ότι είναι ο «Υιός του Θεού» που επέστρεψε στη Γη για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του και να πείσει τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα κηρύγματά του.

Το πρόβλημα, βέβαια, δεν είναι μόνο ο Αλαν, Εϊ Τζέϊ όπως είναι το «χαϊδευτικό» του, αλλά η σύντροφός της Μαίρη Σούζαν Λάκ, η οποία επίσης ισχυρίζεται ότι είναι η Μαρία η Μαγδαληνή που είδε τον Μεσία ανεστημένο.



Ο Αλαν, μάλιστα, αναφέρει ότι έχει ξεκάθαρες μνήμες από τη Σταύρωση και περιγράφει την εμπειρία ως «όχι τόσο οδυνηρή για εμένα, όσο για τους άλλους, όπως η Μαρία (στο σημείο αυτό του βίντεο δείχνει τη σύντροφό του), που ήταν παρών».

«Όταν είσαι με το Θεό δεν φοβάσαι και έχεις τον απόλυτο έλεγχο των αισθήσεων σου και του επιπέδου του πόνου που απορροφά το σώμα σου» προσθέτει ο Αλαν.

Μπορεί αρκετοί να θεωρήσουν το ζευγάρι θεότρελο ή απλά βλάσφημο, ωστόσο, στις διαλέξεις και τα σεμινάρια του Αλαν, ανά τον κόσμο, στα οποία διδάσκει πως μπορεί κάποιος να έχει προσωπική σχέση με το Θεό, μαζεύεται αρκετός κόσμος που δείχνει να πιστεύει στα κηρύγματα.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλαν, μπορεί να είναι ο Ιησούς Χριστός, αλλά είναι και ένας καλά εκπαιδευμένος επιστήμονας και πλασάρει τα κηρύγματά του μέσω dvd, cd, βιβλίων και διαδικτυακά με τους «πιστούς» να είναι ελεύθεροι να προσφέρουν όσα χρήματα επιθυμούν για να βοηθήσουν τον «προφήτη».

Μερικοί, μάλιστα, έχουν αγοράσει και ακίνητα κοντά στην περιοχή που μένει προκειμένου να ζήσουν κοντά του, οπότε και οι μεσίτες της περιοχής είναι, μάλλον, ευχαριστημένοι από τη «δεύτερη έλευση του Ιησού».

Στον αντίποδα, δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που εμφανίζεται κάποιος με τον κλασικό, πλέον, ισχυρισμό στοχεύοντας στην ματαιοδοξία και τα αδιέξοδα ευκολόπιστων ανθρώπων με πάντοτε σημαντική επιτυχία.