Στο Λονδίνο φέτος η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεγκ

Στο ξενοδοχείο Grove του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί φέτος η άτυπη συνάντηση των ηγετών του κόσμου που συμμετέχουν στην ομάδα Μπίλντερμπεγκ- The Bilderberg Group, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph. Μεταξύ της 6ης και της 9ης Ιουνίου θα μείνουν στο αναφερόμενο ξενοδοχείο περισσότεροι από 140 Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ηγέτες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των τραπεζών, των χρηματοδοτών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας και των βασιλικών οικογενειών.

Ως συνήθως κατά τη συνάντηση δεν επιτρέπεται η παρουσία δημοσιογράφων- κάτι το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ‘τελετουργικού’ από το 1954, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Λέσχης.

Οι σχέσεις της Google και της Λέσχης Μπίλντερμπεγκ

Πρόσφατα, προστέθηκε στις συνεδριάσεις της μυστικιστικής ομάδας και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Google», Eric Schmidt., όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται τη βρετανική εφημερίδα, στη συνάντηση θα παραβρεθούν πολλοί εκπρόσωποι εταιρειών από τον τομέα της πληροφορικής και των επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο. Αυτή η αναφορά στο δημοσίευμα δείχνει ότι ένας στόχος της Ομάδας είναι η «Google» προκειμένου να συγκεντρώσει η Λέσχη, τους καλύτερους εξειδικευμένους του κλάδου της πληροφορικής, προκειμένου να διευκολυνθεί η παγκόσμια κυριαρχία.