«Νευρωνική Σκόνη» Θα Συνδέσει Άνθρωπο με Μηχανή

Οι Επιστήμονες Δημιουργούν «Νευρωνική Σκόνη» Που Θα Συνδέσει τον Άνθρωπο με την Μηχανή. Κάποιοι ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Berkley πρότειναν την εμφύτευση «νευρωνικής σκόνης» στο μυαλό των ανθρώπων που τους διαβάζει το μυαλό για να επιτύχουν την σύνδεση του ανθρώπου με την μηχανή. Εάν αυτή η σκόνη πασπαλιστεί στο ανθρώπινο μυαλό, θα μπορούσε να σχηματίσει ένα «εμφυτευόμενο νευρικό διεπαφικό σύστημα που παραμένει εν λειτουργία μια ζωή.» Αυτή η σκόνη θα μπορούσε να συνίσταται από σωματίδια μήκους 100 μικρόμετρων που θα αποτελούσε εκατομμύρια αισθητήρες ικανούς να μετράνε την ηλεκτρική δραστηριότητα των νευρώνων του εγκεφάλου.

Σύμφωνα με την επιστημονική διατριβή, αυτοί οι αισθητήρες μπορούν να συνδεθούν «στα άκρα λεπτών συστοιχιών καλωδίων» τα οποία μπορούν να συνδεθούν απ ευθείας στον εγκεφαλικό ιστό.

Αυτό θα επέτρεπε στο ανθρώπινο μυαλό και να δημιουργήσουν μηχανική «τηλεπάθεια».

Σημείωση: Το μυαλό τους και μια λίρα και του βογιατζή ο κόπανος. Η ανθρώπινη (αμφιβάλω τι είδους Dna έχουν αυτά τα όντα) βλακεία δεν έχει όρια. Τα Borg του Star Trek έρχονται !

Οι επιστήμονες του Massachusetts Institute of Technology (MIT) εξηγούν ότι «κάθε σωματίδιο της νευρωνικής σκόνης αποτελείται από στάνταρντ κυκλώματα CMOS και αισθητήρες που μετράνε την ηλεκτρική δραστηριότητα των κοντινών νευρώνων. Αυτά είναι συνδυασμένα με ένα πιεζοηλεκτρικό υλικό που μετατρέπει τα υψίσυχνα ηχητικά κύματα σε ηλεκτρικά σήματα και αντιστρόφως.»

Στην ουσάι αυτή η νευρωνική σκόνη θα εργάζεται αρκετά σαν ένα σύστημα RFID, όπως επίσης θα αποθηκεύει δεδομένα από το νευρωνικό δίκτυο έξω από το σώμα στα οποία θα υπάρχει πρόσβαση αργότερα.

Υπερηχητικές τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στέλνουν και να λαμβάνουν πληροφορίες. Οι ερευνητές πρέπει να συμπεράνουν την απαιτούμενη ισχύ που απαιτείται για την χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων χωρίς να δημιουργούν τόση θερμότητα που θα μπορούσε στην διαδικασία να βλάψει τον εγκεφαλικό ιστό.

Ένας άλλος τρόπος που οι επιστήμονες προσπαθούν να συνδέσουν τον άνθρωπο με τις μηχανές είναι μέσω της χρήσης ενός καινούργιου ανεπτυγμένου αγώγιμου υλικού που θα μπορούσε να προσκολληθεί στα ηλεκτρόδια εμφυτεύσεων στον εγκέφαλο η στους βηματοδότες.

Αυτή η εφεύρεση από νανοσωματίδια χρυσού είναι ένα ελαστικό πολυμερές που μπορεί να τεντωθεί τέσσερις φορές από το αρχικό του μήκος.

Ο Nicholas Kotov, χημικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Michigan εξηγεί ότι «μοιάζει με ελαστικό χρυσό. Αλλά μπορούμε να το τεντώσουμε σαν λάστιχο. Όταν το αφήνετε ξαναγυρίζει στην αρχική του θέση.»

Ο Kotov ισχυρίζεται ότι η εφεύρεση του « μπορεί να ανακουφίσει πολλές ασθένειες, για παράδειγμα, την σοβαρή κατάθλιψη, το Alzheimer και το Parkinson. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν τεχνητά μέλη και σε άλλες προσθετικές συσκευές που ελέγχονται από το μυαλό.»

Η επιστήμη και η θρησκεία συναντώνται στο σταυροδρόμι μια δωρεάς 5 εκατομμυρίων δολαρίων που δωρίθηκαν στο UC Riverside της Pennsylvania από το Templeton Foundation για περαιτέρω έρευνα στην μετά θάνατον ζωή και την αθανασία.

Ο John Martin Fischer, καθηγητής φιλοσοφίας από το UC Riverside, θα θα φιλοξενήσει συνέδρια και θα επιβλέπει μετα-διδακτορικούς φοιτητές που θα λειτουργούν ένα δικτυακό τόπο ότι η δημιουργία κέντρων γύρω από την αθανασία. Μαζί με την διεθνή ομοφωνία όπου ψυχολόγοι και επιστήμονες νευρολογίας από όλο τον πλανήτη θα συναντώνται.

Η παγκόσμια Ελίτ έχει μανία για την συγχώνευση του ανθρώπου με την μηχανή, τον Μετανθρωπισμός (transhumanism) και την αθανασία. Βασιζόμενοι στις προόδους της επιστημονικής έρευνας, το Πρόγραμμα 2045 θα δημιουργήσει «ένα νέο όραμα της ανθρώπινης ανάπτυξης που δίνει απάντηση σε παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα, την συνειδητοποίηση της πιθανότητας μιας ριζοσπαστικής επεκτάσεως της ανθρώπινης ζωής μέσω της κυβερνητικής τεχνολογίας, όπως και τον σχηματισμό μιας νέας κουλτούρας που συνδέεται με αυτές τις τεχνολογίες.»

Οι Μετανθρωπιστές του Προγράμματος 2045 υποστηρίζουν ότι η ανθρωπότητα «χρειάζεται μια νέα εξελικτική στρατηγική» που αποτελεί μια ισορροπία μεταξύ της πολυπλοκότητας των τεχνολογικών επιτεύξεων και την επιτάχυνση της διαδικασίας των πληροφοριών για να επεκτείνει τον «περιορισμένο, πρωτόγονο άνθρωπο» σε μια «υψηλα αυτό-οργανωμένη» και τεχνολογικά «υψηλότερη νοημοσύνη».


Η τεχνολογία μπορεί να οργανώσει την κοινωνία και να ενσωματώσει την ενοποίηση μιας υπέρ συλλογικής συνειδητότητας – ένα υπερόν.

Με την κατάργηση της ατομικότητας, το συμπέρασμα είναι η εξάλειψη των:

Έλλειψη των καταναλωτικών διατάξεων.

Η γήρανση, η αρρώστιες και ο θάνατος.

Το έγκλημα και οι συγκρούσεις.

Φυσικές καταστροφές.

Οι υπεράνθρωποι είναι η επιτομή του του κοινοτισμού και του κολεκτιβισμού ως η νέα παγκοσμιοποιητική ενόραση καθώς η κοινωνία βαδίζει προς τους αθάνατους υπεράνθρωπους.

Επειδή ο κοινοτισμός είναι η ιδεολογία της σημασίας της κοινότητος πάνω στο άτομο, η δημιουργία της κομμουναλιστικής κοινωνίας είναι η εμφατική μακροπρόθεσμη αξία εάν δεν προβλέπει για το σύνολο, δεν αξίζει επιδίωξη.

Η έννοια του νέο-ανθρώπου και της νέο-ανθρωπότητας είναι η αντικατάσταση μιας μετα-βιομηχανικής και βασισμένης στην κατανάλωση κοινωνίας όπου μια νέα φόρμα πολιτισμού θα αναδυθεί.

Στην παγκόσμια διάσκεψη το 2013 του Παγκόσμιου Μέλλοντος 2045, οι επιστήμονες από όλες τις γωνιές του πλανήτη με ειδικούς στην νανοτεχνολογία, την βιοτεχνολογία, την τρανσβιολογία, άλλες επιστήμες θα συστήσουν μια συνεργατική εξέλιξη της ανθρωπότητας σε μια υπερβατική εποχή όπου θα εφαρμοστεί η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για τον μετασχηματισμό του πληθυσμού.

Ένα νέο μοντέλο για την κοινωνία που προσκολλάται στις παγκοσμιοποιητικές ιδεολογίες για την συγχώνευση ελεγχόμενων ανθρώπων με μηχανές για να διευκολυνθεί μια νέα φυλή ανθρώπων που θα οδηγείται από τεχνητή νοημοσύνη βυσματωμένη στο παγκόσμιο σύστημα υπολογιστών τεχνητής νοημοσύνης και λειτουργεί απλά με το να είναι ένα αυτόνομο εργατικό δυναμικό για την παγκόσμια Ελίτ.

Ο σκοπός του μετανθρωπισμού είναι να αντικαταστήσει όλους τους υπάρχοντες νόμους με τον σκοπό την καταστροφή της ουσίας της ανθρωπότητας για τον έλεγχο. Οι υβριδικοί άνθρωποι με τις ρομποτικές εμφυτεύσεις αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο κοινό το 2014.

Humanity+, «μια διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωση μελών, η οποία υποστηρίζει την ηθική χρήση της τεχνολογίας για να επεκτείνει τις ανθρώπινες δυνατότητες».

Στην Μετανθρωπική Διακήρυξη τους υποστηρίζουν παλιά και νέα ιδανικά του παγκόσμιου μετανθρωπισμού προωθώντας:

Χρήση της τεχνολογίας για να «διευρύνουν το ανθρώπινο δυναμικό» ξεπερνώντας τη γήρανση και τις «γνωστικές ελλείψεις».

Δίνοντας φόρουμ όπου οι παγκοσμιοποιητές επιστήμονες και ερευνητές μπορούν να αναλύουν «και να συζητούν πώς [για την ενίσχυση της ανθρωπότητας μέσω της επιστήμης] να επισπεύσουν ευεργετικές εφαρμογές».

Να διευκόλυνση «κοινωνική τάξη, τη βελτίωση της ανθρώπινης διορατικότητα και τη σοφία» μέσω της γενετικής βελτίωσης.

Διευκόλυνση της «κοινωνικής τάξης, τη βελτίωση της ανθρώπινης διορατικότητα και τη σοφία» μέσω της γενετικής βελτίωσης.

Να επηρεάσουν αυτούς που επηρεάζουν την χάραξη της πολιτικής για να συμπεριλάβουν την μετανθρωπική «υπεύθυνη και ηθική ενόραση».

Η Μετανθρωπική ατζέντα χρησιμοποιεί την ευγονική, ελέγχους αναπαραγωγής, καμπάνιες στειρώσεως, γενετική μηχανική, τσιπ RFID και επανακαλωδίωση του εγκεφάλου μέσω φαρμάκων για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Η αναζήτηση τους για την αθανασία με την συγχώνευση του ανθρώπου με την μηχανή είναι απλώς ένα μέρος από το περίπλοκο σύστημα τους να διατηρήσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους πάνω στην κοινωνία. Για τώρα, το γενικό κοινό είναι ινδικά χοιρίδια που χρησιμοποιούνται για να τελειοποιήσουν τα πειράματα τους, έτσι ώστε μέχρι το 2050, να έχουν επιβάλει την πλήρη εφαρμογή του δικτύου τους ελέγχου και να μην υπάρχει κανείς να αντιδρά.

της Susanne Posel, Occupy Corporatism