ΚΥΜΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ «ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Η ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ»

Ένα κύμα απο ακρωτηριασμούς προβάτων στο Port Lavaca του Τέξας κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών οδηγούν κάποιους κατοίκους και ομάδες UFO να πιστεύουν ότι οι δολοφόνοι μπορεί να είναι από άλλο πλανήτη. Ο Γουέιν και η Κάρεν Daggs έχασαν 21 πρόβατά Μπαρμπάντος από τον Ιούλιο και έχασαν τα δύο τελευταία τους πριν από μία εβδομάδα. Καταρχάς οι Daggs σκέφτηκαν ότι άνθρωποι κλέβουν τα πρόβατα για κατανάλωση, αλλά η χειρουργική ακρίβεια και ο γραφικός χαρακτήρας των ακρωτηριασμών τους οδήγησαν να πιστεύουν το αντίθετο.

Οι ακρωτηριασμοί κέντρισαν την περιέργεια του Charles Stansburge, ένα δημοφιλές μέλος της Mutual UFO Network ( MUFON ) που είναι μια αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ερευνά περιπτώσεις που αναφέρθηκαν θεάσεις UFO. αφού είχε διαβάσει ένα άρθρο σχετικά με τις δολοφονίες σε ένα άρθρο εισαγγελέα που δημοσιεύθηκε στην Houston Chronicle.

Ο Stansburge, διευθυντής τμήματος της οργάνωσης, ταξίδεψε από το Rosenberg στην κατοικία των Daggs »για να ξεκινήσει μια έρευνα την Τρίτη. Σκοπεύει να βοηθήσει το τμήμα του σερίφη στο Calhoun για να λύσει το γρίφο.

Ο Fletcher Grey, ένας ανώτερος ερευνητής στον τομέα της Mutual UFO Network προγραμματίζεται να φθάσει την Τετάρτη για να βοηθήσει τον Stansburge με την έρευνα.

Ερευνητές της αστυνομίας πιστεύουν ότι τα επεισόδια μπορεί να σχετίζονται με σατανική λατρεία . «Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο πέρα ​​από τις τελετουργίες ή κακόβουλες πράξεις για τους ακρωτηριασμούς.

Πρόσφατα, οι Daggs έχαναν ένα ζώο κάθε πέντε ημέρες και αρκετά μέσα σε έναν χρόνο. «Στην αρχή έχασα τέσσερις μικρούς μας φίλους», είπε ο Daggs.

Λίγο παραπάνω, πριν από μία εβδομάδα, ένα αρσενικό πρόβατο βρέθηκε στη λίμνη ευνουχισμένο. Η αιτία του θανάτου είναι άγνωστη.

Μετά από τρία θηλυκά πρόβατα που έχασαν, οι Daggs βρήκαν δύο από αυτά. «Ένα από αυτά βρέθηκε στη λίμνη, μαχαιρωμένο πίσω από το αυτί. Ένα άλλο είχε τα γεννετικά του όργανα αφαιρεμένα ». Τα όργανα βρίσκονταν δίπλα στο νεκρό πρόβατο.

Η αφαίρεση των οργάνων φαινόταν πολύ χειρουργική, και ήταν περίεργο γιατί δεν υπήρχε ίχνος αποδείξεων δίπλα σε κάποιο από τα πρόβατα. «Δεν μοιάζει να είναι δουλειά απο κογιότ αυτό», λέει. «Νομίζω ότι κάποιο άτομο το έκανε αυτό».

Επίσης, ως προς το πώς κάποιος έκλεψε τα πρόβατα από το ακίνητο ήταν περίεργο. Τα πρόβατα Μπαρμπάντος ζυγίζουν 60 έως 75 κιλά, και δεν είναι ενα εύκολο βάρος που μπορείς να μεταφέρεις ύπουλα απο το σπίτι, λέει ο Daggs.

Οι τομές ήταν λες και έγιναν με λέιζερ, δεν υπάρχουν ίχνη αίματος.

Ο Stansburge δεν έχει σχολιάσει σχετικά με το τι πιστεύει, αν σκοτώθηκαν η κλάπηκαν τα πρόβατα. Τα συμπεράσματα του είναι εμπιστευτικά.