Ο άντρας με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία δε μπορεί να ταξιδέψει πουθενά λόγω του περίεργου ονόματός του

Ριζωμένος στη χώρα του φαίνεται πως θα μείνει ο άντρας με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία, αφού οι Αρχές απαγόρευσαν την έκδοση διαβατηρίου του, λόγω των πολλών τατουάζ, αλλά και εξαιτίας του ονόματός του. Σύμφωνα με τη Daiy Mail, το «κανονικό» του όνομα ήταν Mathew Whelan, ωστόσο ο ίδιος πριν από τέσσερα χρόνια το άλλαξε σε King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-Ite, δηλώνοντας έτσι σαφώς την αγάπη του προς τη δερματοστιξία. Το 90% του σώματος του Body Art, όπως ονομάζεται για συντομία, είναι καλυμμένο από σχέδια, ενώ η διαδικασία του έχει στοιχήσει, μέχρι στιγμής, 25.000 λίρες.

Ο λόγος που έκανε αίτηση ανανέωσης διαβατηρίου είναι ότι πριν λίγο καιρό, τού προσφέρθηκε μια δουλειά στο εξωτερικό, αλλά έλαβε μα ειδοποίηση ότι το αίτημά του απορρίφθηκε, εξαιτίας του νέου του ονόματος.

Ο 34χρονος έχει αλλάξει το όνομά του δύο φορές, το 2007 και το 2009, με το τελευταίο να εμφανίζεται στην άδεια οδήγησης. «Αυτό αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου. Θέλουν να βάλουν το όνομα γέννησης στο διαβατήριό μου. Αλλά αυτό δεν είναι πια το όνομά μου» λέει ο άντρας.