Πραγματικό «Blair Witch Project»; Δύο γυναίκες ακούν μια παιδική φωνή σε δάσος και βλέπουν φάντασμα

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δύο γυναίκες, οι οποίες αποφάσισαν να κατασκηνώσουν σε ένα δάσος στο Μπρίστολ θα έφευγαν άρον άρον από εκεί, καθώς θα βίωνα μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές στη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας άκουσαν τη φωνή ενός παιδιού, ενώ τράβηξαν με τη φωτογραφική τους μηχανή μία φιγούρα, η οποία, όπως υποστηρίζουν, πρόκειται για φάντασμα.


Οι ίδιες παρομοιάζουν τα όσα έζησαν με την ταινία The Blair Witch Project, προσπαθώντας ακόμα να βρουν απαντήσεις για το τί πραγματικά συνέβη στη δική τους περίπτωση.


Όλα συνέβησαν την πρώτη νύχτα όταν η Lola Swan και η Kate Channon έστησαν τη σκηνή τους σε ένα πυκνό δάσος, κοντά στο Μπρίστολ.


Ήταν βράδυ όταν οι δύο γυναίκες ξαφνικά άκουσαν μία παιδική φωνή να λέει: «Έρχεται το τελικό χτύπημα». Oπως αναφέρει η μία γυναίκα στη Daily Mail, βγήκε να δει τι συνέβη και αντίκρισε ένα φάντασμα.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας ακούγαμε περίεργους θορύβους που θύμιζαν βήματα. Στη συνέχεια ακούσαμε ξύλα να σπάνε» αναφέρει χαρακτηριστικά.


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι δύο γυναίκες διαπίστωσαν πως κάποιος είχε πάρει το σφυρί που είχαν μαζί τους.


«Ήταν μία πολύ τρομακτική εμπειρία. Μετά τα μεσάνυχτα μαζέψαμε τη σκηνή και φύγαμε από αυτή την κόλαση», είπε η Σουάν.