ΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΣΟΚ του θρυλικού αστροναύτη Μπαζ Όλντριν που έθαψε η ΝΑSA: "Στην πτήση του Apollo 11 είδα εξωγήινους"!

Τον Ιούλιο του 1969 ο Μπαζ Όλντριν και ο Νηλ Άρμστρονγκβγήκαν από τη σεληνιακή κάψουλα του Apollo 11 και εξερεύνησαν την σελήνη για δύο ώρες. Ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν το πόδι τους στη Σελήνη. Πρώτος ο Άρμστρονγκ και δεύτερος ο Όλντριν.

Σήμερα ο 84χρονος εξερευνητής του διαστήματος, έρχεται να ρίξει μια πραγματική βόμβα και να προκαλέσει παγκόσμιο σάλο με τις δηλώσεις και τις αποκαλύψεις του, πως σε εκείνο το ιστορικό ταξίδι για την ανθρωπότητα, συνάντησε εξωγήινους!

Ένας ισχυρισμός που δεν προέρχεται από κάποιον συνωμοσιολόγο ή από σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά από ένα βετεράνο του διαστήματος που η NASA τον θεωρεί μια από τις κορυφαίες προσωπικότητας και τον πλέον σοβαρό επαγγελματία που είχε ποτέ στις τάξεις της.


Ο Μπαλ Όλντριν «ομολόγησε» στην διάρκεια συνεδρίου ότι στην διάρκεια του επικού ταξιδιού στη Σελήνη είδε Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο.

Όπως παραδέχεται, αμέσως ανέφερε το γεγονός στο Διαστημικό Κέντρο του Κέννεντι, ωστόσο, έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από το ότι αντιμετωπίστηκε με εξαιρετική δυσπιστία όσον αφορά αυτό που ο ίδιος έβλεπε εκείνη τη στιγμή με τα ίδια του τα μάτια.

“Παρατήρησα ένα φώς έξω από το παράθυρο το οποίο εκινείτο παράλληλα με μας και διαρκώς στο πλευρό μας. Όταν επιστρέψαμε, έδωσα ολόκληρες “συνεντεύξεις-ανακρίσεις” στην υπηρεσία μου περί του τι ακριβώς έβλεπα, ωστόσο οι “εξηγήσεις” που προσπάθησαν να δώσουν περιλάμβαναν τα πιο απίθανα πράγματα, (από… αντανακλάσεις του ηλιακού φωτός στα πάνελ έως και κομμάτια που είχαν αποκολληθεί από τον πύραυλο), ωστόσο τίποτε από όλα αυτά δεν αποδείχτηκε, και ουδείς εξέτασε το ότι τελικά θα μπορούσε απλώς να είναι ένα άλλο διαστημικό σκάφος από άλλη χώρα ή και από άλλο κόσμο.


“Μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι στον Γαλαξία μας και υπάρχουν και δισεκατομμύρια ακόμη Γαλαξίες. Η πιθανότητα για άλλες μορφές ζωής στο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες. Άλλωστε δεν ήταν δα και κάτι το συγκλονιστικό το ότι και εδώ στη Γη η ζωή κάπως έτσι ξεκίνησε και εξελίχθηκε σε αυτό που είναι σήμερα.

Με αφορμή την αποστολή της ιδιωτικής εταιρείας Mars One η οποία ετοιμάζεται εδώ και χρόνια να στείλει ανθρώπους στον Άρη, ο διάσημος κοσμοναύτης ήταν κατηγορηματικός:

Έχω μελετήσει το θέμα για το αν μια προσεδάφιση στον κόκκινο πλανήτη θα μπορούσε να γίνει από κάποιον ιδιωτικό φορέα. Είμαι απολύτως σίγουρος πως, ακόμη και αν γίνει, οι πρώτοι άνθρωποι που θα ταξιδέψουν και θα πατήσουν το πόδι τους στον Άρη, δεν θα μπορέσουν ποτέ να ξαναφύγουν από αυτόν και να επιστρέψουν πίσω στη Γη.