Άγνωστο αντικείμενο κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι το απόλυτο και δημοφιλέστερο σημείο για ΑΤΙΑ στο διάστημα είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS). Φαίνεται λοιπόν ότι ο ΔΔΣ έχει προσελκύσει την προσοχή σε πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα για εμάς. Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου τα μέλη του πληρώματος του διαστημικού σταθμού έχουν γίνει μάρτυρες σε θεάσεις UFO που κόβουν την ανάσα, και καταγράφονται από τις κάμερες της NASA και της ESA. Είναι ο ΔΔΣ ένας μαγνήτης για το UFO; Μήπως η NASA και οι κυβερνήσεις κάνουν εκεί μυστικές έρευνες; Ο ΔΔΣ λειτουργεί ως ένα ερευνητικό εργαστήριο μικροβαρύτητας και του περιβάλλοντος χώρου, στον οποίο τα μέλη του πληρώματος διεξάγουν μυστικά πειράματα για την ανθρώπινη βιολογία και "ίσως" για εξωγήινες τεχνολογίες.

Ο σταθμός είναι κατάλληλος για τον έλεγχο των συστημάτων διαστημικών σκαφών και του εξοπλισμού τους που απαιτείται για τις αποστολές στη Σελήνη, τον Άρη και για πιο βαθιές αποστολές στο μέλλον για το διαστημικό χώρο.

Υπάρχουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία, όχι μόνο για τις εμφανίσεις UFO, αλλά και στη χρήση εξωγήινης τεχνολογίας μεταξύ των κυβερνήσεων από οποιοδήποτε άλλη "συνωμοσία" στην ιστορία μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα αρκετά περίεργο αντικείμενο κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμός (ISS).

Πηγή