Οι 10 καλύτερες Ελληνικές εμφανίσεις ΑΤΙΑ για το 2013 (Βίντεο)

Κάνοντας τον απολογισμό του 2013, όσον αφορά τις εμφανίσεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την χώρα μας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ναι μεν ο αριθμός ήταν αισθητά μικρότερος σε σχέση με το 2012, (χρονιά μεγάλης έξαρσης), αλλά τα χαρακτηριστικά των εμφανίσεων του 2013 ήταν πραγματικά πρωτόγνωρα για την ελληνική UFOλογία. Για πρώτη φορά αποτυπώθηκε σε εικόνα απίστευτης ευκρίνειας αντικείμενο τριγωνικού σχήματος να πετά πάνω από την χώρα μας, αντικείμενα να εκπέμπουν μεγάλη και ορατή θερμότητα, μητρικά σκάφη μεγάλων διαστάσεων να αιωρούνται για πολλές ώρες πάνω από την θάλασσα και φυσικά στόλους ΑΤΙΑ να «οργώνουν» τους ελληνικούς ουρανούς. Όλα αυτά, μαζί με μια γενική ανασκόπηση του 2013, θα τα βρείτε αναλυτικά στο δωρεάν διαδικτυακό περιοδικό «Ε.Τ» που κυκλοφορεί στις 15 Ιανουαρίου.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στο ελληνικό διαδίκτυο ένα βίντεο με τις δέκα καλύτερες εμφανίσεις του 2013, δηλαδή ένα ελληνικό «Τop 10» το οποίο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αντίστοιχα βίντεο ευρωπαϊκών και αμερικανικών οργανισμών και ομάδων. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένες αναφορές και η σειρά κατάταξης, είναι προσωπική επιλογή της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω και όχι αποτέλεσμα ψηφοφορίας, ενώ η επιλογή έχει ως βάση την επωνυμία και την σπανιότητα του τύπου του ΑΤΙΑ.

Πήγες των αναφορών είναι ιστοσελίδες του χώρου, YouTube, και το προσωπικό αρχείο της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω, οι οποίες αναφέρονται κατά την διάρκεια αλλά και το τέλος του βίντεο.

Πηγή