UFO... Συγκλονιστική μαρτυρία πρώην πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ!!! (Βίντεο)

Πρόκειται για μια συγκλονιστική μαρτυρία ενός συνταξιούχου συνταγματάρχη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και πρώην πιλότου μαχητικού, που μας λέει ότι: κυνήγησε ένα UFO σε όλο το Δυτικό Τέξας και παρακολούθησε την συντριβή του κατά μήκος του ποταμού Ρίο Γκράντε κοντά στο Del Ρίο. Ο Robert Willingham πετούσε ένα F-86 μαχητικό σε όλο το Δυτικό Τέξας, όταν είδε ένα πολύ φωτεινό άγνωστο αντικείμενο να εκτελεί μια στροφή 90 μοιρών και να πηγαίνει περίπου με 2000 μίλια ανά ώρα. Καταδιώκοντας με το αεροπλάνο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ο βετεράνος πιλότος παρακολουθούσε με δέος, όπως το αντικείμενο ξαφνικά να πέφτει κατακόρυφα στη Γη κοντά στο Del Ρίο, στο Τέξας. Λίγο μετά, επισκέφθηκε τον τόπο της συντριβής και είδε ένα μεγάλο, ασημένιο άγνωστο αντικείμενο να έχει κολλήσει στην πλευρά ενός λόφου.

Από εκείνη την στιγμή η ζωή του είχε αλλάξει για πάντα. Ο βετεράνος πιλότος πολέμου 82 ετών σήμερα, αποκαλύπτει την παράξενη συνάντηση του το 1955 σε ένα βιβλίο με τίτλο «Το άλλο Roswell: UFO Crash στα σύνορα του Τέξας-Μεξικού», που γράφτηκε από τους ερευνητές UFO, Noe Torres και τον Ruben Uriarte.

«Είναι μία από τις πιο εκπληκτικές ιστορίες UFO που έχω ακούσει ποτέ», δήλωσε ο Uriarte, ερευνητής UFO και διευθυντής του Mutual UFO Network (MUFON) στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Πηγή