Ο Ομπάμα ζήτησε να επισκεφθεί το Άγιο Όρος και... έφαγε πόρτα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το Άγιο Όρος, ο πρόεδρος Ομπάμα φέρεται να ζήτησε να επισκεφθεί την χερσόνησο του Άθωνα. Η απάντηση των Αγιορειτών μοναχών ήταν αποστομωτική και μονολεκτική: ΟΧΙ. Μάλιστα, οι Αγιορείτες μοναχοί αιτιολόγησαν αυτή τους την απάντηση λέγοντας πως είναι μουσουλμάνος και γι αυτό τον λόγο δεν γίνεται δεκτός. Πέρα από το αιτιολογικό, όμως, οι Αγιορείτες γέροντες προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα και ζήτησαν από την Επιστασία του Αγίου Όρους να εκδώσει σχετική ανακοίνωση όπου θα καθίστατο σαφές πως ο συγκεκριμένος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ανεπιθύμητος στο "Περιβόλι της Παναγίας".

Η πηγή πληροφόρησής μας είναι απολύτως αξιόπιστη και μας μετέφερε την συγκεκριμένη "είδηση" χωρίς καμία επιφύλαξη, αφού του μεταφέρθηκε από αγιορίτη γέροντα εγνωσμένης σοβαρότητας και πνευματικής αξίας, ο οποίος κατά την κοσμική του ζωή ήταν στρατιωτικός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει από πουθενά καμία αναφορά στην ανακοίνωση της Επιστασίας.

Όμως, ο συγκεκριμένος γέροντας έγινε δέκτης αιτήσεων επίσκεψης του Αγίου Όρους και από δημοσιότητες της Ελλάδας, στους οποίους απάντησε κάθετα και αρνητικά, λόγω της αμετανόητα προσωπικής ζωής που διάγουν.

Η στάση των Αγιορειτών μοναχών κρίνεται απολύτως φυσιολογική, αφού είναι γνωστή η αγάπη τους για τον Θεό, όμως εξίσου γνωστή είναι και η αγάπη τους για την Ελλάδα, την πατρίδα για την οποία προσεύχονται νυχθημερόν...