Σνόουντεν: "Οι ΗΠΑ προκαλούν κλιματικές αλλαγές"

O πρώην κορυφαίος αναλυτής της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν αποκαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις φαινομενικά απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας χημικών ουσιών για τον κλιματικό έλεγχο και την φημολογία περί του προγράμματος "Καλλιγένεια" (Eugenics). Σύμφωνα με τον Σνόουντεν, οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μέρος ενός σχεδίου για την παύση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Σε συνεργασία με τους πετρελαιοπαραγωγούς (και πολύ πιθανό με κλάδους των αμερικανικών και άλλων συνεργαζόμενων δυτικών δυνάμεων), οι κυβερνήσεις ρίχνουν χημικά για να τροποποιήσουν την πορεία των ρευμάτων και των καιρικών συνθηκών που μπορούν να προκαλέσουν καιρικά φαινόμενα που θα κατέστρεφαν τις σοδειές στις ΗΠΑ.

Όμως υπάρχει κάτι ακόμα πιο σοκαριστικό:

Με τη συνεργασία της εταιρείας τροποποιημένων τριφίμων Μονσάντο, ένα μυστικό γεωμηχανικό εργαστήρι στήθηκε, γνωστό σε ελάχιστους ως το "Πετράδι του Στέμματος" ή αλλιώς "Μουάντ’Ντίμπ" (Muad´Dib). Αυτό το εργαστήρι λειτουργεί απ΄ το το 1960 χωρίς να το γνωρίζει το ευρύτερο κοινό.

Ο Σνόουντεν λένε, πως δήλωσε επισήμως:

«Δεν αποκαλύπτω το πρόγραμμα γιατί δεν υπάρχει καμία επίβλεψη από την επιστημονική κοινότητα, δεν υπάρχουν συζητήσεις με το κοινό, και πολύ λίγο τους νοιάζει για τις επιπτώσεις τις οποίες γνωρίζουν πολύ καλά λίγοι προνομιούχοι τους οποίους ενδιαφέρει να συνεχιστούν τα προγράμματα επέμβασης στις κλιματολογικές συνθήκες για πολλές δεκαετίες ακόμα στα κρυφά»

Ο Σνόουντεν επίσης δήλωσε πως το πρόγραμμα Μουάντ’ Ντίμπ έχει σχεδιαστεί για να εκτελεστεί σε οποιαδήποτε περίπτωση– ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ερημοποίηση άλλων περιοχών του πλανήτη, όπως της Αφρικής ή την εξάπλωση καρκινογόνων πάνω από κόσμο που μένει σε κατοικημένες περιοχές.

Ο Σνόουντεν μοιράστηκε αρχεία μέσα από το Χρονικό του Ίντερνετ (The Internet Chronicle), το οποίο δημοσίευσε φήμες για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας του.

Σύμφωνα με τον Σνόουντεν:

Αν σταματήσουν οι χημικοί αεροψεκασμοί, οι επιστήμονες που κρύβονται πίσω απ’όλο αυτό το πρόγραμμα πιστεύουν πως μπορεί να έχουμε εισέλθει σε μία εποχή όπου οι καιρικές συνθήκες θα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.