ΤΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΕΡΝ ΤΟ 2008 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ 2015; - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ;

Οι προετοιμασίες για μια δραματική συνέχεια στην ανακάλυψη του «σωματιδίου του Θεού» θα λάβει χώρα στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) καθ' όλη τη διάρκεια του 2014. Το γιγαντιαίο μηχάνημα συντριβής των ατόμων αυτή τη στιγμή έχει κλείσει καθώς τεχνικοί και επιστήμονες εργάζονται για την αναβάθμισή του. Μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να είναι έτοιμο να ενισχύσει την ενέργεια των σωματιδίων του από οκτώ τρισεκατομμύρια ηλεκτρονιοβόλτ, ή τεραηλεκτρονιοβόλτ (TeV) έως 14 TeV. Αυτό θα του επιτρέψει να εκτελέσει υψηλότερες συγκρούσεις ενεργειακών σωματιδίων που επιχειρήθηκε ποτέ.

Μια νέα σειρά πειραμάτων πρόκειται να επαναληφθούν στις αρχές του 2015 που θα μπορούσε να ωθήσει τους επιστήμονες σε μια ανεξερεύνητη σφαίρα της φυσικής "πέρα από το Καθιερωμένο Μοντέλο».

Αυτό ανοίγει τη δυνατότητα για την επίλυση του γρίφου της Σκοτεινής Ύλης, βρίσκοντας στοιχεία μιας εκτεταμένες κοσμικής έννοιας που είναι γνωστή ως "υπερσυμμετρία", ακόμα και να ανακαλύψουν σημεία πρόσθετων κρυμμένων διαστάσεων που θα εξηγήσουν το μυστήριο της βαρύτητας.

Οι επιστήμονες μπορούν επίσης να αποκαλύψουν περισσότερα μποζόνια Higgs - σε διαφορετικές εκδοχές του λεγόμενου «σωματίδιο του Θεού», που προβλέπεται από το Νομπελίστα καθηγητή Peter Higgs, που δίνει άλλα σωματίδια μάζας. Το μποζόνιο Higgs ήταν το τελευταίο κομμάτι που λείπει από το "Καθιερωμένο Μοντέλο", ένα σχέδιο αλληλεπίδρασης των δυνάμεων και των στοιχειωδών σωματιδίων, που έχει σταθεί σε ισχύ από τις αρχές του 1970.

Και τώρα ας περάσουμε στα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν το 2008.

Το τεράστιο αυτό μηχάνημα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει τον οκτώβριο του 2008, και δεν ήταν τίποτα άλλο απο μια αστρική ενεργειακή πύλη που θα έφερνε ενέργεια όχι απο κάποιο μακρινό άστρο, αλλά απο τον ίδιο τον ήλιο. Εκείνο που έλειπε ήταν η πλήρης ισχύς. Τεράστια ποσά μαγνητικής ενέργειας θα έρεαν στη γή και ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός θα κατέστρεφε κάθε ηλεκτρική συσκευή και κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα και ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός θα κατέρρεε σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς τίποτα δεν θα λειτουργούσε πάνω στη γή. Και τότε οι στρατοί των ανόμων σχεδίαζαν την μεγάλη τους επιστροφή στην επιφάνεια του πλανήτη. Αποφάσισαν λοιπόν να χρησιμοποιήσουν την αστρική πύλη που κατασκεύασαν στο C.E.R.N.

Σύμφωνα όμως με την προφητεία που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο απο τον Γέροντα Πορφύριο, κανένα απολύτως πείραμα δεν πραγματοποιήθηκε, διότι ο κύκλος διαιρέθηκε καθώς οι σωλήνες του ψυκτικού υγρού, αλλά και οι ηλεκτρικές συνδέσεις κοβότανε σαν αέρας απο το θεικό σπαθί του Πολέμαρχου. Το "κολοκύθι του Διαβόλου" είχε καταστραφεί.

Αφού ξόδεψαν απο τότε δισεκατομμύρια δολάρια για την λειτουργία και τις επισκευές του C.E.R.N, έπρεπε κάπως και να τα δικαιολογήσουν ανακοινώνοντας ότι βρήκαν το σωματίδιο του θεού, γεγονός που δεν ισχύει διότι δεν χρησιμοποιήθηκε η κατάλληλη πλήρης ισχύς.

Ο στόχος τους λοιπόν είναι να φέρουν το μηχάνημα στον πλήρη ενεργειακό σχεδιασμό του στις αρχές του 2015 (μετά απο την καταστροφή του απο τον Πολέμαρχο), στάδιο όμως που έχει οριστεί (όπως διαδίδουν) για την παρατήρηση περισσότερων σπάνιων φαινομένων.....; η για να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν το 2008;
Πηγή