ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Aυτός είναι ο κόσμος του ΙΣΛΑΜ!

Έτσι βιάζουν και λούζουν με ΟΞΥ τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ......

Το Κοράνι λέει στον μουσουλμάνο άντρα:

"Η γυναίκα σου είναι το χωράφι σου και μπορείς να το καλλιεργείς όποτε κι όπως θέλεις"... Οι Ελληνίδες αριστερίστριες, δεν βλέπουν πως στις "συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας" μαζεύονται μόνο άντρες, ή όταν υπάρχουν γυναίκες είναι μονίμως με μαντίλα και τον φόβο στα μάτια τους;;

Η Shameem Akhter, 18 ετών, φωτογραφίζεται στο σπίτι της στο Jhang του Pakistan, Τετάρτη 10 Ιουλίου του 2008. Η Shameem βιάστηκε από 3 άνδρες οι οποίοι μετά την έλουσαν με οξύ. Η Shameem έχει κάνει έκτοτε 10 πλαστικές εγχειρήσεις στο πρόσωπό της στην προσπάθειά της να σβήσει τις ουλές.


Η Najaf Sultana, 16 ετών, στο σπίτι της στο Lahore του Pakistan την Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2008. Σε ηλικία μόλις 5 ετών η Najaf δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο της τον πατέρα ο οποίος δεν ήθελε άλλες γυναίκες στην οικογένεια. Ως αποτέλεσμα, η Najaf τυφλώθηκε τελείως και αμέσως εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά της, ενώ τώρα μένει με συγγενείς. Έχει ήδη κάνει 15 πλαστικές εγχειρήσεις στο πρόσωπό της, προσπαθώντας να ανακτήσει ένα φυσιολογικό πρόσωπο.


Η Shehnaz Usman, 36, φωτογραφίζεται στο Lahore του Pakistan. 26 Οκτωβρίου 2011. Η Shehnaz δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν συγγενή της πριν 5 χρόνια, για οικογενειακές διαφορές. Έκτοτε έχει χειρουργηθεί 10 φορές για να εξομαλύνει τα σημάδια της επίθεσης.


Η Shahnaz Bibi, 35 ετών, από το Pakistan, 26 Ιανουαρίου 2008. Πριν 10 χρόνια ένας συγγενής της έχυσε οξύ στο πρόσωπο για κάποια διαφωνία που είχαν. Δεν χειρουργήθηκε ποτέ.


Η Kanwal Kayum, 26 ετών, προσαρμόζει το πέπλο της. 25 Αυγούστου 2008. Η Kanwal δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άνδρα τον οποίο απέρριψε πριν ένα χρόνο. Δεν έχει εγχειρισθεί ποτέ.


Η Munira Asef. 5 Οκτωβρίου 2009. Η Munira δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άντρα του οποίου την πρόταση γάμου απέρριψε πριν 5 χρόνια. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 7 πλαστικές επεμβάσεις.


Η Bushra Shari, 39 ετών, από το Lahore του Pakistan, 11 Ιουλίου του 2005. Η Bushra δέχθηκε επίθεση με οξύ από τον ίδιο της τον σύζυγο πριν 7 χρόνια επειδή προσπάθησε να τον χωρίσει. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 25 χειρουργία για να απαλείψει τις ουλές της επίθεσης.


Η Memuna Khan, 21 ετών, από το Karachi του Pakistan, 19 Δεκεμβρίου 2012. Η Menuna δέχθηκε επίθεση με οξύ από μια ομάδα αγοριών μιας οικογένειας με την οποία η οικογένεια της Memuna είχε διαφορές. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 21 χειρουργία για να διορθώσει το πρόσωπό της.


Η Zainab Bibi, 17 ετών, από την Islamabad του Pakistan, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008. Η Zainab δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άνδρα πριν 5 χρόνια όταν τον απέρριψε για γάμο. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία.


Η Naila Farhat, 19 ετών, από το Pakistan, 24 Μαρτίου 2007. Η Naila δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο από έναν άνδρα του οποίου την πρόταση γάμου απέρριψε πριν 3 χρόνια. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις.


Η Saira Liaqat, 26 ετών, ποζάρει κρατώντας μια φωτογραφία της πριν την επίθεση με οξύ στο σπίτι της στην Lahore του Pakistan. 9 Ιουλίου 2005. Όταν ήταν 15 ετών, η Saira παντρεύτηκε έναν συγγενή της ο οποίος λίγο αργότερα της επιτέθηκε με οξύ αφού απαιτούσε διαρκώς από την Saira να μείνει μαζί του, αν και οι οικογένειες τους είχαν συμφωνήσει ότι αυτό θα γινόταν μόνο όταν τελείωνε το σχολείο. Η Saira έχει υποβληθεί έκτοτε σε 9 πλαστικές επεμβάσεις για να διορθώσει τις ουλές που άφησε πίσω του το οξύ. Αυτός είναι ο κόσμος του Ισλάμ