ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΜΑΕΛ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΑΣΘΟΥ

Μετά και την τοποθέτηση του Ζόνγκερμον ότι αν μέχρι 31/12/13 ο στόλος των Λοστβέχ που είναι έτοιμος να εφαρμόσει το τέταρτο σενάριο δεν αποσυρθεί, τότε ο στόλος των μπαχομέχ διοικούμενος απο τον Ζόνγκερμον θα χτυπήσει τον στόλο των Λοστβέχ. Οσο για τον στόλο των μπαχομέχ του Ζόνγκερμον, ασχέτως του αριθμού των μονάδων είναι ποιοτικά ανώτερος του στόλου των Λοστβέχ με καλύτερα πληρώματα και με καλύτερη τεχνολογία. Το τι θα κάνει ο Νεργκάλ, εξαρτάται απο το τι θα πέι ο προστάτης άγγελος του λαού του Ισραήλ εκ του γένους Οφανίμ, δηλαδή ο Σαμαέλ.

Ωστόσο, πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρείς φορές, χτυπήθηκε η πρωτεύουσα στα τάρταρα κάτω απο την Σουμάτρα, με αποτέλεσμα τεράστιους σεισμούς και τυφώνες που ακολούθησαν.

Το αποτέλεσμα των δύο χτυπημάτων ήταν δύο τεράστιοι σεισμοί πάνω απο 7 ρίχτερ,ο ένας μάλιστα άγγιξε τα 8 ρίχτερ.

Η ζημιά που έπαθε η λευκή αδελφότητα είναι πέραν διαννοήσεως στις υποδομές στις σε όλα τα βιορομπότ, μία ώρα μετά το δεύτερο χτύπημα που έφερε και τον σεισμό των 8 περίπου ρίχτερ. (αν ψάξετε εκεί στη γή του πυρός θα δείτε αυτά τα δύο χτυπήματα με μία μέρα διαφορά)

Δεν χτυπήθηκε η πρωτεύουσα της λευκής αδελφότητας, αλλά αντίθετα η μαύρη αδελφότητα χτύπησε την καρδιά της βαριάς βιομηχανίας της γεννετικής βιοδυναμικής της λευκής αδελφότητας που βρίσκεται ακριβώς στο νότιο άκρο της νοτίου Αμερικής. Οι ζημιές είναι απίστευτες, και απεδείχθει για ακόμη μια φορά ότι η τεχνολογία των Μπαχομέχ που έχουν κάτω και δεν δικαιούνται να χρησιμοποιήσουν πάνω, είναι ανώτερη της τεχνολογίας όλων των άλλων.

Μετά απο αυτό, σε μία ακριβώς ώρα, πήγε πρόταση Σαμαέλ στο συμβούλιο της ICA όπου προτείνει χίλια χρόνια ειρήνη ανάμεσα σε αυτόν και την Λίλιθ Λαμασθού ώστε τα τέκνα τους να μην καταστρέψουν τα μέν τα δε.

Οταν προετάθει αυτό, οι Μπαχομέχ δεν έδωσαν απάντηση ούτε έχουν δώσει ακόμα.

Οι συμμετέχοντες στο συμβούκιο της ICA (εκτός απο τους Μπαχομέχ) είπαν οτι γενικά η ειρήνη είναι κάτι καλό, και ζητήθηκε να τοποθετηθεί και ο M.P.

Ο M.P είπε δύο πολύ απλές κουβέντες Οπως ήταν αυτοννόητο πρίν κάν απαντήσουν ακόμη οι της μαύρης αδελφότητας, ήθελαν να ακούσουν τι θα πεί ο εκπρόσωπος των τμημάτων του πολέμαρχου του Θεού (M.P).

Σαμαέλ: Χίλια χρόνια ειρήνη! Εσύ τι λές;

M.P: Οσο και να το αναβάλλετε, ... "πεπρωμένου φυγείν αδύνατον!" Θα σας πάρουμε τα κεφάλια!

Ο Σαμαέλ βέβαια περιμένει την απάντηση της Βασιλομήτωρ.

Η απάντηση ήρθε λοιπόν απο την μαύρη αδελφότητα διά της ωραιοτάτης και φιλτάτης αυτών μητρώς, Λίλιθ Λαμασθού, η οποία απέρριψε την πρόταση του Σαμαέλ για τα 1000 χρόνια ειρήνης, και του είπε οτι ισχύει το τελεσίγραφο για τις 31/12/13 για έξω απο τη γή, και στίς 7/2/14 για πάνω στη γή.

Η Λευκή αδελφότητα θεώρησε προσβλητική και υπεροπτική την απάντηση της Λίλιθ Λαμασθού, και το μήνυμα του Σαμαέλ ήταν:

Σαμαέλ: Είστε λίγοι, θα κλαίς πάνω απο τα παιδιά σου!

Τότε ο εκπρόσωπος των Ναχσχραμον στο συμβούλιο της ICA είπε στον Βάαλ που ήταν εκεί:

Χο νεχ Μπαχομέχ ταχ νου φεσμπέχ. που θα πει, όσο υπάρχουν Μπαχομέχ εσύ δεν θα ησυχάσεις.

Απο την απόφαση που θα παρθεί για το τι θα γίνει με το "κανούπτα" και τα άλλα παιδιά, θα εξαρτηθεί το τι θα γίνει και κάτω.

31/12, ο Νεργκάλ, αν δεν αποχωρήσει ώστε να ακυρωθεί το τέταρτο σενάριο τότε θα γίνει μεγάλο σόου. Βέβαια κανείς δεν μας λέει ότι το τέταρτο σενάριο δεν θα πάει η Λίλιθ Λαμασθού με το δικό της στόλο για να το εφαρμόσει.

Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet