Γκαρούντα - Το μυθικό ιπτάμενο πλάσμα (Βίντεο)

Νότιο Πακιστάν. Στη μέση της κοιλάδας του Ινδού ποταμού βρίσκονται τα ερείπια της Μοχέντζο-ντάρο. Αυτή η αρχαία πόλη, της οποίας το όνομα σημαίνει "ο γήλοφος των νεκρών", ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα στον κόσμο το 2600 π.χ. Στην αρχαία πόλη της Μοχέντζο-ντάρο, έχουμε δρόμους δομημένους παράλληλα και κάθετα μεταξύ τους, σαν μια σύγχρονη πόλη. Τα σπίτια είχαν τις δικές τους τουαλέτες και είχαν ένα πολύ εξελιγμένο αποχετευτικό σύστημα.

Ετσι, μοιάζει με πολυ προηγμένη πόλη. Οι θεωρητικοί των αρχαίων αστροναυτών για πολύ καιρό θεωρούσαν ότι αυτή η περιοχή ήταν το επίκεντρο μιας πυρηνικής έκρηξης που συνέβη περισσότερα από 4.000 χρόνια πριν. Σκελετοί βρέθηκαν σε στάσεις σαν να τους βρήκε ακαριαίος θάνατος, και κάποιοι από αυτούς τους σκελετούς, όπως μετρήθηκαν από σοβιετικούς επιστήμονες, είχαν 50 φορές περισσότερη απο την κανονικήη ραδιενέργεια. Βρήκαν αγγεία λιωμένα, τοίχους που είχαν θερμανθεί σε τέτοιο βαθμό που υαλοποιήθηκαν κάτι που υποδηλώνει ότι εμπλέκονταν κάποιο αρχαίο πυρηνικό όπλο. Σύμφωνα με τη Μαχαμπαράτα, το αρχαίο ιερό κείμενο των ινδών, λευκός καυτός καπνός υψώθηκε με άπειρη λαμπρότητα και έκανε την πόλη στάχτη. Άλογα κάηκαν κατά χιλιάδες και πτώματα εξατμίστηκαν από την έντονη θερμότητα. 

Μετά, μια μεγάλη σιωπή κατέλαβε όλη τη γη και οι άνθρωποι άρχισαν να βγάζουν σπυριά με πύον κάτω από το δέρμα. Τα μαλλιά και τα νύχια τους άρχισαν να πέφτουν. Μόνο ένα πράγμα το προκαλεί αυτό και αυτό είναι η δηλητηρίαση ακτινοβολίας. Είναι μόλυνση από ακτινοβολία. Έτσι, τίθεται το ερώτημα σε τέτοιες περιπτώσεις σε ένα μέρος όπου υπάρχει υπερβολική ακτινοβολία τι αντίκτυπο έχει στην ανθρώπινη η σε άλλη ζωή που βρίσκεται εκεί. Θα μπορούσε αυτό να εξηγήσει για παράδειγμα γιατί γεννήθηκαν πλάσματα με περισσότερα από ένα χέρι η πόδι; Το οποίο μετά θεοποιήθηκε γιατί ακόμα και σήμερα ξέρουμε πως σε πολιτισμούς όπου γεννιούνται άνθρωποι με ανωμαλίες κατά κάποιο τρόπο, θεωρείται ότι επενέβη ο θεός σε αυτή τη δημιουργία. Σύμφωνα με τα αρχαία Ινδικά κείμενα, μετά το μακελειό στο μοχέντζο-ντάρο, ένα τρομακτικό ιπτάμενο τέρας εμφανίστηκε στον ουρανό. Ονομαζόταν Γκαρούντα.