Βρετανία: Ανεξήγητο φαινόμενο στο νυχτερινό ουρανό!

Ένα μυστηριώδες φαινόμενο, συνοδευόμενο από ΑΤΙΑ, απαθανάτισε στο νυχτερινό ουρανό ένας Βρετανός.

Ο Paul Dobson ισχυρίζεται ότι είχε στενή επαφή τρίτου… τύπου μέσω μιας εκθαμβωτικής λάμψης που άλλαζε συνεχώς χρώματα πάνω από το σπίτι του, αφήνοντάς τον αποσβολωμένο.

«Ξύπνησα κατά τη διάρκεια της νύχτας και πήγα να πιω λίγο νερό. Το παράθυρο ήταν ανοιχτό και παρατήρησα αυτά τα φώτα. Ξύπνησα τη σύντροφό μου και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ήταν πολύ όμορφο», ανέφερε ο άνδρας από το Γκέιτσχεντ στη Newcastle Chronicle, συμπληρώνοντας:
«Πήρα αμέσως τη φωτογραφική μηχανή μου και τότε ξαφνικά η λάμψη όχι μόνο άλλαξε χρώμα, αλλά εμφανίστηκαν και κάποια φώτα. Δεν έχω ιδέα τι ήταν».

Τα φώτα, τα οποία εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με το Βόρειο Σέλας, πιστεύεται ότι ίσως ήταν ένα πολικό στρώμα νεφών στην ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης (50 περίπου μίλια υψηλότερα από οποιοδήποτε άλλο σύννεφο). Είναι ορατό μόνο στο βαθύ λυκόφως, ενώ αποτελείται από μικροσκοπικά κρύσταλλα πάγου.

«Πήγα στην πίσω κρεβατοκάμαρα για να έχω καλύτερη θέα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Παντού ήταν κατάμαυρα εκτός από εκείνη την περιοχή του ουρανού», κατέληξε ο Dobson.