Νέες φωτογραφίες από το τέρας του Μπρίστολ!

Το… κροκοδειλοειδές τέρας του Μπρίστολ που ζει στον ποταμό Avon, ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε μία Βρετανίδα.

Η, 29χρονη, Tamara Blanco τράβηξε μια καθαρή φωτογραφία του τέρατος, την ώρα που έκανε το πρωινό της τζόκινγκ στη γέφυρα του ποταμού, Clifton Suspension.

Το μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει να έχει κεφάλι κροκόδειλου, είχε εντοπίσει για πρώτη φορά ένας οδηγός λεωφορείου, προκαλώντας την άκαρπη έρευνα της τοπικής αστυνομίας, ωστόσο κανείς δεν είχε ακούσει… νέα του για περισσότερο από πέντε μήνες!

«Έτρεχα κοντά στη γέφυρα και ξαφνικά είδα κάτι στο νερό. Είχα ακούσει πριν πολύ καιρό για ένα τέρας που ζούσε στον ποταμό, έτσι έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα σχετικές μαρτυρίες και άλλων ανθρώπων», τόνισε η γυναίκα που εργάζεται σε κατάστημα ρούχων στο Southville του Μπρίστολ, συμπληρώνοντας:

«Ένιωσα φόβο γιατί κινούταν γρήγορα στο νερό. Ήθελα να μείνω να το δω, ωστόσο δεν ήταν κανείς κοντά και φοβόμουν. Έμοιαζε με τεράστιο κροκόδειλο και έτσι έφυγα αμέσως».

Σύμφωνα πάντως με ερπετολόγους που ειδικεύονται στους κροκόδειλους, είναι αδύνατο να επιβιώσουν τα συγκεκριμένα ερπετά στον ποταμό του Μπρίστολ…

«Θα ήταν αδύνατο για έναν κροκόδειλο να αντιμετωπίσει τις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες της περιοχής για πέντε μήνες και να βρει τροφή. Ίσως θα μπορούσε μόνο ένας τεράστιος αλιγάτορας, ωστόσο και πάλι κάτι τέτοιο θα ήταν πρωτοφανές. Πως βρέθηκε εκεί; Από τις φωτογραφίες είναι αδύνατο να το προσδιορίσουμε», τόνισε ο «Crocodile Joe», διακεκριμένος στο... είδος του επιστήμονας…