ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ SOS - ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Μ.O.D

Ένα άρθρο της εφημερίδας "Worldnews" που αναδημοσιεύθηκε σε πολλά μπλογκ, ιστοσελίδες, συζητήθηκε σε φόρουμ, ακούστηκε ακόμα και σαν είδηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με λίγα λόγια γενικός παροξυσμός... Πρόκειται για ένα απο τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας M.O.D. (πολλά είχαν διέρευσει στην δημοσιότητα μέσω των wikileaks) στο οποίο αναφέρεται πως στις 15 Σεπτεμβρίου του 1998 η ΝΑΣΑ έλαβε κάποιο σήμα και ύστερα απο αρκετούς μήνες κατάφεραν και το αποκωδικοποίησαν...

Όλοι έκπληκτοι διαπιστώσαν πως ήταν εξωγήινο μήνυμα έκλησης βοήθειας!

Το μήνυμα περιγράφει τον γαλαξία, το πλανητικό σύστημα που ανήκει και με λίγα λόγια ουσιαστικά καταδικνύει την θέση του στον αστρικό χώρο.. Η χρονολογία που στάλθηκε ήταν περίπου 80.000 πριν, οπότε αν όντως βρισκόταν σε κίνδυνο (για άγνωστο λόγο) πλέον, ίσως να μην υπάρχει ο πολιτισμός τους. Το άρθρο της εφημερίδας επισημαίνει τον ρόλο του ρώσου επιστήμονα Dr. Victor Kulakov και θεωρεί πως ήταν καταλυτικός στο να γνωστοποιηθεί στον κόσμο.

Ο Dr. Victor Kulakov πιστεύει πως το σήμα ήρθε απο τον γειτονικό μας γαλαξία "Ανδρομέδα" και την στιγμή που στάλθηκε το μήνυμα ο πολιτισμός τους ήταν στο τεχνολογικό επίπεδο που βρισκόμαστε και εμείς σήμερα ενώ χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες είπε πως το μήνυμα ξεκινούσε με τις λέξεις "Βοηθείστε μας" και στο τέλος αναφέρουν πως έκαναν μοιραία λάθη για την κατάσταση τους.

Συνήθως λένε αυτός που δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να πάθει τα ίδια και χειρότερα. Θα μπορούσε να είναι μια ματιά στον μέλλον αυτή η ιστορία σχετικά με το αύριο του ανθρώπινου πολιτισμού.