ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΝΣΙΣ

Τους τελευταίους έξι μήνες, οι καθολικοί καρδινάλιοι, επίσκοποι και θεολόγοι συζητούν στο Βατικανό για το μέλλον της εκκλησίας και τον επαναπροσδιορισμό των μακροχρόνια Καθολικών δογμάτων και τα άλλα δόγματα. Το τρίτο Συμβούλιο του Βατικανού, είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό, καθώς το Δεύτερο Συμβούλιο του Βατικανού είχε συναφθεί το 1962. Ο Πάπας Francis συγκάλεσε το νέο συμβούλιο για να "τελειώσει επιτέλους το έργο του Δεύτερο Συμβούλιο του Βατικανού." Ενώ ορισμένοι παραδοσιακοί συντηρητικοί και αντιδραστικοί στην άκρα δεξιά επικρίνουν αυτές τις προσπάθειες, που έχουν γοητεύσει οι προοδευτικοί σε όλο τον κόσμο.
Ο Πάπας Φράνσις η Φραγκίσκος, εκτός οτι ως Καθολικός είναι αυτομάτως και αιρετικός, ο ίδιος δεν είναι καν Πάπας. Πράγματι, ο Φράνσις δεν είναι καν Καθολικός. Είναι ο εκλεκτός του Σαμαέλ, μιάς και ο προηγούμενος πάπας Βενέδικτος πήρε εντολή να παραιτηθεί, αφού από την πλευρά του Σαμαέλ θεωρούσαν την θέση πολύ "ευαίσθητη"

Το Βατικανό έχει αγκαλιάσει τον οικουμενισμό και στο παρελθόν, αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν από τη στιγμή που ο Σαμαέλ έβαλε αυτόν τον Δαίμονα στο Βατικανό, ο οποίος έχει αγκαλιάσει τον ηθικό σχετικισμό για τις αμβλώσεις και την ομοφυλοφιλία. Την ίδια στιγμή που αγκαλιάζει τον ηθικό απολυταρχισμό υπέρ της παράνομης μετανάστευσης και την πολιτιστική γενοκτονία σε βάρος της Ευρώπης. "

Το τρίτο Συμβούλιο του Βατικανού ολοκληρώθηκε με τον Πάπα Francis ανακοινώνοντας ότι ο Καθολικισμός είναι πλέον μια «σύγχρονη και λογική θρησκεία, η οποία έχει υποστεί εξελικτικές αλλαγές. Έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουμε κάθε είδους μισαλλοδοξίας. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ηθρησκευτική αλήθεια εξελίσσεται και αλλάζει. Η αλήθεια δεν είναι απόλυτη ή σε πέτρα. Ακόμη και οι άθεοι αναγνωρίζουν το θείο. Μέσα από τις πράξεις αγάπης και φιλανθρωπίας ο άθεος αναγνωρίζει τον Θεό, καθώς και λυτρώνει την ψυχή του, να γίνει ενεργός συμμέτοχος στη λύτρωση της ανθρωπότητας ".

«Μέσα από την ταπεινότητα, της ψυχής, και προσευχόμενοι, έχουμε αποκτήσει μια νέα κατανόηση ορισμένων δογμάτων. Η εκκλησία δεν πιστεύει πλέον σε μια κυριολεκτική κόλαση, όπου οι άνθρωποι υποφέρουν. Αυτό το δόγμα είναι ασυμβίβαστο με την άπειρη αγάπη του Θεού. Ο Θεός δεν είναι δικαστής, αλλά ένας φίλος και εραστής της ανθρωπότητας.

Ο Θεός δεν επιδιώκει να καταδικάσει, αλλά μόνο για να αγκαλιάσει. Όπως και το μύθο του Αδάμ και της Εύας, βλέπουμε την κόλαση ως μια λογοτεχνική συσκευή. Κόλαση είναι απλώς μια αλληγορία για την απομονωμένη ψυχή, η οποία όπως και όλες οι ψυχές τελικά θα ενωθούν στην αγάπη του Θεού " δήλωσε ο Πάπας Francis.

Σε μια ομιλία που σόκαρε πολλούς, ο Πάπας δήλωσε ότι «Όλες οι θρησκείες είναι αληθινές, επειδή είναι αληθινές στις καρδιές όλων εκείνων που πιστεύουν σε αυτές.

Σήμερα, δεν έχουμε πλέον δικαστή. Όπως ένας στοργικός πατέρας, δεν μπορούμε ποτέ να καταδικάσουμε τα παιδιά μας. Η εκκλησία μας είναι αρκετά μεγάλη για ετεροφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους, για τα δικαιώματα τους! Για τους συντηρητικούς και φιλελεύθερους, ακόμη και τους κομμουνιστές είναι ευπρόσδεκτοι και μας έχουν ενταχθεί. Όλοι αγαπούν και λατρεύουν τον ίδιο Θεό."

Μία δήλωση στην ομιλία του Πάπα που έχει στείλει τους παραδοσιακούς Χριστιανούς σε σύγχυση και υστερία.

"Ο Θεός αλλάζει και εξελίσσεται όπως είμαστε, ο Θεός ζει μέσα μας και στις καρδιές μας. Όταν διαδώσουμε την αγάπη και την καλοσύνη στον κόσμο, αγγίζουμε τη δική μας θεϊκότητα και την αναγνωρίζει. Η Αγία Γραφή είναι ένα όμορφο ιερό βιβλίο, αλλά όπως όλα τα σπουδαία και αρχαία έργα, μερικά αποσπάσματα είναι ξεπερασμένα.

Σύμφωνα με τη νέα αντίληψη μας, θα αρχίσουμε να χειροτονούμε γυναίκες καρδινάλιους, επισκόπους και ιερείς. Στο μέλλον, είναι η ελπίδα μου ότι θα έχουμε μια γυναίκα Πάπα μία ημέρα. Ας μην κλείνουμε την πόρτα για τις γυναίκες που είναι ανοικτή για τους άνδρες! "

Είτε λατρεύουμε σε μια εκκλησία, μια συναγωγή, ένα τζαμί ή ενα Μαντίρ, δεν έχει σημασία. Είτε καλούμε το Θεό, τον Ιησού, τον Αντονάι, τον Αλλάχ ή τον Κρίσνα, όλοι λατρεύουν τον ίδιο Θεό της αγάπης. Αυτή η αλήθεια είναι αυτονόητη σε όλους όσους έχουν αγάπη και ταπεινότητα στις καρδιές τους! "
Πηγή